Verhuizing vestiging Zwolle

Verhuizing vestiging Zwolle

Groveko Zwolle Verhuist naar Nieuwe Locatie!

We hebben groot nieuws: Groveko Zwolle heeft een nieuwe thuisbasis! Vanaf nu zijn we gevestigd op onze nieuwe locatie op de Paxtonstraat 17D, 8013RP Zwolle. Dit is een spannende stap voor ons als bedrijf en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen op onze nieuwe plek.

 

Een Nieuw Begin

Onze verhuizing markeert een nieuw hoofdstuk voor Groveko Zwolle. Met een modern en ruim pand zijn we nu nog beter in staat om onze klanten te bedienen en te ondersteunen. De nieuwe locatie biedt ons nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en uit te breiden.

 

Wat Kun je Verwachten?

Op onze nieuwe locatie blijven we dezelfde kwaliteit en service bieden waar Groveko bekend om staat. Of je nu op zoek bent naar schoonmaakproducten, hygiëne-oplossingen of professioneel advies, ons team staat klaar om je te helpen. We streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn voor al je schoonmaakbehoeften, en onze nieuwe locatie stelt ons in staat om dit nog beter te doen.

 

Kom Langs en Bezoek Ons!

Ben je benieuwd naar onze nieuwe locatie? We nodigen je van harte uit om langs te komen en een kijkje te nemen. Of je nu een bestaande klant bent of gewoon interesse hebt in onze producten en diensten, we verwelkomen je graag.

Ons nieuwe adres is Paxtonstraat 17D, 8013RP Zwolle. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie en samen te werken aan een schone en hygiënische toekomst!

 

Vriendelijke groeten,

Het Team van Groveko Zwolle

Thomas van der Meer

Marketing medewerker

Als marketingmedewerker ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes om ons bedrijf te promoten. Ik schrijf teksten, ontwerp advertenties, beheer onze social media en analyseer de resultaten van campagnes om te zien wat werkt en wat niet. Mijn doel is om ons merk bekender te maken, nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.