Stoomreiniging voor effectieve desinfectie

Stoomreiniging voor effectieve desinfectie

Vloeren met reliëf, meubels en kussens, kieren en gaten. Met reguliere producten is dit lastig schoon te maken en te desinfecteren. Maar wil je de hygiënevoorschriften naleven, dan is grondige reiniging belangrijk om virussen, bacteriën, schimmels en sporen te doden.

Stoomreiniging maakt dit eenvoudig. De droge en verzadigde stoom zorgt bij hoge temperatuur voor ontsmetting van het oppervlak zonder schade aan het oppervlak zelf te veroorzaken. Bovendien is het snel droog.

 

Toepassingsgebieden voor het reinigen met stoom zijn productiemachines in Food, sanitaire ruimtes, grootkeukens in de horeca of het reinigen van auto’s. Maar zeker ook in de zorg kan stoom worden ingezet voor het ontsmetten van oppervlakken en gebruiksvoorwerpen.

Voordelen van stoom

 

  • Desinfectie van alle soorten oppervlakken waaronder meubilair en apparatuur
  • Dieptereiniging van oppervlakken en vloeren
  • Kostenbesparing door 80% minder waterverbruik en reinigingsmiddelen
  • Tijdbesparing door snel en effectief werken
  • Milieu- en mensvriendelijk
  • Toepasbaar in veel branches: zorg, scholen, food en productie, openbare gebouwen en kantoren
  • Vloeren zijn direct weer beloopbaar na reiniging

 

Wil je meer weten over stoomreinigers en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kijk op onze webshop.

Thomas van der Meer

Marketing medewerker

Als marketingmedewerker ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes om ons bedrijf te promoten. Ik schrijf teksten, ontwerp advertenties, beheer onze social media en analyseer de resultaten van campagnes om te zien wat werkt en wat niet. Mijn doel is om ons merk bekender te maken, nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.