Schoonmaakrobots

Whitepaper: Alles wat je moet weten over schoonmaakrobots

Onze Whitepaper over Schoonmaakrobots De schoonmaakbranche staat aan de vooravond van een grote transformatie door de opkomst van reinigingsrobots. In onze uitgebreide whitepaper duiken we diep in de wereld van deze innovatieve technologieën en geven we je alle informatie die je nodig hebt om te begrijpen hoe schoonmaakrobots je bedrijf kunnen ...

Groveko in het schoonmaakjournaal

Van LinkedIn naar Groveko Family In een recent artikel van Schoonmaakjournaal gaat het over Ton Funke, de 21-jarige accountmanager van schoonmaakrobots bij Groveko. Het afgelopen anderhalf jaar is Ton een waardevol lid van de Groveko Family geweest, waar hij onder de deskundige begeleiding van Henk Weijand zich heeft ontwikkeld tot een specialist ...

3 Misvattingen over Schoonmaakrobots

Het is tijd om de misconcepties over schoonmaakrobots te doorbreken! Duik dieper in de realiteit van schoonmaakrobots en laat je verrassen door de mogelijkheden die schoonmaak robots bieden voor een toekomst van slimmer schoonmaken en lagere operationele kosten. 

Schoonmaakrobots: De Nieuwe Ambassadeurs van Uw Merk

Personalisatie van Schoonmaakrobots In de wereld van technologie en marketing is een nieuwe trend aan het opkomen: het personaliseren van schoonmaakrobots met de eigen huisstijl van een organisatie. Dit gaat verder dan een simpel kleurtje of logo; het is een innovatieve stap in het versterken van merkidentiteit en klantbetrokkenheid. Waarom ...

Een schoonmaakrobot, is dat iets voor ons?

Deze vraag horen we vaak. Past een schoonmaakrobot wel bij ons bedrijf? Wat zijn precies de voordelen? Als jij het antwoord wilt ontdekken, lees dan snel verder.

Schoonmaakrobot Rein bij basisschool Campus aan de Lanen

Campus aan De Lanen in Rosmalen, een toekomstgerichte en duurzame plek voor opvang en onderwijs, heeft sinds begin 2022 een gloednieuw gebouw. Bij binnenkomst kom je in een grote en lichte ruimte met zachte kleuren.

Schoonmaakrobots bij zorginstelling De Schutse

Toen verstandelijk gehandicapten zorgorganisatie De Schutse eind 2020 een nieuwbouw woonlocatie opende, zocht Erik Geurtsen naar een innovatieve manier om de 2000 m2 aan vloeroppervlak schoon te houden.

Schoonmaakrobots bij Thermen

Wie zich ’s ochtends in alle vroegte door een van de Thermen hotels en sauna’s begeeft, zou zomaar de nieuwste leden van het schoonmaakteam aan kunnen treffen: schoonmaakrobots.

Samenwerking Groveko & Gausium Robotics

In verband met de ontstane onduidelijkheid over de Gausium Robotics & Taski aankondiging, welke alleen de landen Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en de US betreft, wil Groveko bevestigen dat zij dé partner zijn en blijven van Gausium Robotics in Nederland.
9 resultaten
per pagina