Robotics Manager Henk Weijand

Robotics Manager Henk Weijand

Robotics Manager Henk Weijand verteld over zijn avonturen binnen Groveko.

Robotics Manager Henk Weijand

Neem even een pauze van je drukke dag en duik met mij in het verhaal van onze Robotics Manager Henk Weijand!
 
Het Groveko-avontuur van Henk begon acht jaar geleden met de oprichting van onze Robotics-afdeling, een prestatie die hij samen met Milan Spaan tot stand bracht. Vandaag de dag, na een indrukwekkende reis, staat er een fantastisch team en voelt dat voor Henk als een ware triomf.
 
Maar wat vindt Henk nou het leukste aan werken bij Groveko? Henk is gepassioneerd over het geven van presentaties, het verstrekken van advies en het organiseren van geweldige personeelsfeesten en teambuildingdagen. Vooral de actieve teambuildingsevenementen geven hem enorm veel voldoening.
 
Henk houdt wel van een grapje en plezier maken op de werkvloer. Hij gelooft dat een goed geplaatst grapje de spanning kan doorbreken en het Robotics team fris en vol energie houdt. Het is een van zijn geheimen om jong te blijven!
 
Wanneer Henk thuiskomt na een drukke werkdag ontspant hij op verschillende manieren. Wandelen met zijn vrouw, fietsen, concerten bijwonen en hij heeft zelfs nog een feestje van Guus Meeuwis in het Philips Stadion in het vooruitzicht.

Wil jij onze Robotics team versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures en wie weet zien wij jou snel!

Gerwin van Amerongen

E-Commerce

Als E-commerce specialist zorg ik voor het optimaliseren van online verkoopprocessen. Ik richt me op conversie, vindbaarheid, en het verbeteren van de algehele webshopervaring.