Jaarlijkse BBQ 2024

Donuts

Plezier als Kernwaarde

Plezier is een van onze kernwaarden bij Groveko, en dat hebben we weer volop gevierd tijdens onze jaarlijkse BBQ! Dit jaar vond het plaats op onze locatie in Ede, en het was een dag vol gezelligheid, lekker eten en veel plezier met al onze collega’s.

Een feestelijke start met koffie en donuts

We begonnen de dag vrolijk met koffie en heerlijke donuts in allerlei smaken, zoals KitKat en Red Velvet. Dit was het perfecte begin om het team alvast in de stemming te brengen voor een dag vol gezelligheid.

Heerlijke BBQ voor iedereen

Toen de BBQ in de avond aan was, kon iedereen smullen van hamburgers, worstjes, kipspiesjes en meer. Hasan onze Senior Expeditie medewerker zorgde met veel zorg voor de halal BBQ, waar hij de lekkerste vleesjes klaarmaakte voor de collega's die halal eten. Natuurlijk was er ook volop keuze voor de vegetariërs, zodat iedereen kon genieten van een heerlijke maaltijd.

Een avond vol plezier en samen zijn

De avond stond in het teken van gezelligheid, lekker eten en elkaar beter leren kennen. Er werd volop gelachen en bijgepraat. Bij Groveko draait het om meer dan alleen werk; plezier en aandacht voor elkaar maken ons team sterk. We kijken al uit naar de volgende BBQ!

Gerwin van Amerongen

E-Commerce

Als E-commerce specialist zorg ik voor het optimaliseren van online verkoopprocessen. Ik richt me op conversie, vindbaarheid, en het verbeteren van de algehele webshopervaring.