Heropening Campings na Covid-19 golf

Heropening Campings na Covid-19 golf

Vanaf 15 juni is kamperen in Nederland weer mogelijk voor iedereen. Waar de afgelopen maanden het sanitair en andere gezamenlijke ruimtes gesloten waren, mag alles vanaf 15 juni weer gebruikt worden. Mits de juiste veiligheidsmaatregelen worden getroffen uiteraard.

Als camping moet je rekening houden met de richtlijnen van het RIVM én de restricties van jouw veiligheidsregio. Let op dat, hoewel de 25 veiligheidsregio’s in Nederland grotendeels dezelfde regels hebben, het mogelijk is dat er afwijkende regels gelden.De meeste mensen die niet werkzaam zijn in het schoonmaakvak zullen bij het woord microvezel ongetwijfeld denken aan het vrolijk gekleurde wonderdoekje. Doekjes die je per 5 stuks op de plaatselijke markt kunt kopen. De term wonderdoekje is overigens opvallend omdat microvezel sinds zijn intrede in de schoonmaak al snel werd betiteld als het doekje waarmee je zonder reinigingsmiddel bijna alles schoon kreeg. Toch zijn er nog veel misverstanden over microvezel en dat willen wij in dit artikel graag eens verduidelijken.

 

In grote lijnen komt het neer op de volgende maatregelen die getroffen moeten worden;

 

  • Het volgen van de richtlijnen van het RIVM ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Hier valt o.a. de 1,5 meter afstand onder
  • Het aanscherpen van schoonmaak- en hygiënemaatregelen
  • Informatievoorziening richting gasten en bezoekers

 

Wij wensen alle campings veel succes en alle plezier met de heropening. Natuurlijk staan wij van Groveko voor je klaar om alles veilig in te richten en schoonmaaktrainingen te geven aan het personeel. We bieden desinfectiezuilen om hygiëne te bieden op de essentiële plekken. Ook helpen we je graag om katoenen handdoeken en elektrische handdrogers te vervangen door dispensers met papieren handdoekjes voor optimale hygiëne.

 

Kijk voor al onze corona gerelateerde producten op onze webshop. Wil je weten wat wij voor jouw camping kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Thomas van der Meer

Marketing medewerker

Als marketingmedewerker ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes om ons bedrijf te promoten. Ik schrijf teksten, ontwerp advertenties, beheer onze social media en analyseer de resultaten van campagnes om te zien wat werkt en wat niet. Mijn doel is om ons merk bekender te maken, nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.