Tot 35% korting op onze bamboe hygiënepapierlijn!

Bamboe actie

Doe mee en vier Bamboedag met Groveko

Op 18 september vieren we Bamboedag! Dit is dé dag om over te stappen op duurzame bamboeproducten, zoals bamboe bekers, poetsrollen en natuurlijk toiletpapier. Veel winkels bieden speciale kortingen aan op deze dag. Bij Groveko maken we er zelfs bamboe maanden van! Van 18 september tot 18 november krijg je tot 35% korting op onze Ecowipe Bamboe hygiënepapierlijn. Dit is het moment om over te stappen op bamboe toiletpapier en poetspapier en zo samen bij te dragen aan een groenere toekomst. Probeer het uit, doe mee en maak het verschil!

Actie

Bamboe Toiletpapier

Ons Ecowipe Bamboe toiletpapier is de duurzame keuze voor jouw hygiëneproducten. Dit 2-laags toiletpapier is zacht, sterk en milieuvriendelijk, gemaakt van snelgroeiende bamboe in plaats van bomen. Met 48 rollen van elk 50 meter lang heb je een ruime voorraad van hoogwaardig toiletpapier.

Actie

1 doos = 25% korting

13 dozen = 30% korting

25 dozen = 35% korting

Bamboe toiletpapier mini jumbo

Ons Ecowipe Bamboe toiletpapier is de duurzame keuze voor jouw hygiëneproducten. Deze 2-laags mini jumbo toiletpapier is zacht, sterk en milieuvriendelijk, gemaakt van snelgroeiende bamboe in plaats van bomen. Met 18 rollen van elk 165 meter lang heb je extra lang hoogwaardig toiletpapier.

Actie

1 doos = 25% korting

14 dozen = 30% korting

28 dozen = 35% korting

Bamboe poetspapier

Kies voor duurzaamheid met Ecowipe Bamboe poetsrol. Dit 2-laags poetspapier is sterk en milieuvriendelijk, gemaakt van snelgroeiende bamboe in plaats van bomen. Met 6 rollen van elk 180 meter heb je een royale voorraad die geschikt is voor diverse schoonmaakklussen.

actie

1 doos = 25% korting

18 dozen = 30% korting

36 dozen = 35% korting

Wist jij dit al over Bamboe? 

Bamboe is een duurzame plant die ons dagelijks leven verrijkt. Het groeit supersnel, tot wel 91 cm per dag, en is binnen 3 tot 5 jaar klaar om geoogst te worden. Wat bamboe echt bijzonder maakt, is dat het na de oogst vanzelf weer aangroeit, zonder dat er nieuwe planten hoeven worden geplant. Dit maakt bamboe een hernieuwbare bron die veel minder schade aanricht aan het milieu dan bijvoorbeeld hout. Bamboe wordt wereldwijd gebruikt voor allerlei producten, zoals vloeren, meubels en toiletpapier. Vooral in hygiëne blinkt het uit: bamboe toiletpapier is zacht, sterk en veel beter voor het milieu dan papier van hout.

 

Gerwin van Amerongen

E-Commerce

Als E-commerce specialist zorg ik voor het optimaliseren van online verkoopprocessen. Ik richt me op conversie, vindbaarheid, en het verbeteren van de algehele webshopervaring.